Heeft u iets te vieren?

Bijvoorbeeld een huwelijk, een geboorte, verjaardag of wilt u een ècht goed verzorgd bedrijfsfeest? Wij kunnen het allemaal voor u regelen & verzorgen.

Feesten en partijen (van 12 tot 800 personen) met bijvoorbeeld een keuzemenu, luxe BBQ, live cooking of een walking dinner? Vraag naar de mogelijkheden & denk aan ons motto: “Een standaard feestje geeft u elders, een top-feest op maat bij Beachclub Perry’s”

Met uitzondering van de maanden juli en augustus zijn er verschillende data beschikbaar voor feesten en partijen… informeer naar de nog beschikbare data in 2018 en 2019.

Huwelijksfeest

Terwijl uw gasten u ontvangen bij de loopbrug loopt u over de rode loper naar het terras waar de plechtigheid zal plaatsvinden. Het JA-woord, de toost en felicitaties, gevolgd door informeel loungen op het terras met gekoelde dranken en heerlijke hapjes. Daarna een goed en feestelijk verzorgd diner door ons keukenteam… nog even voor de feestavond begint nog een romantische strandwandeling en het feest kan beginnen! Live muziek en dansen op het terras, mooie tapas en vrolijke vrienden… wat wilt u nog meer? Er zijn legio mogelijkheden voor een mooi en onvergetelijk bruiloftsfeest bij Perry’s. Weet u dat wij één van de, door de gemeente Schouwen-Duiveland, aangewezen trouwlocaties zijn?

Verjaardag

Waar is het nou nog leuker om cadeaus uit te pakken dan aan het strand? Gezellig met een stel goede vrienden lachen en plezier maken. Met een eigen biertap en heerlijke Mediterrane hapjes relaxen op een loungebank en een paar statafels in de zon. Misschien wel een verkoelende duik nemen of een setje beachvolleybal voor de deur… ’s Avonds gevolgd door een BBQ met mooie verse producten en als afsluiter een granddessert. Heerlijk toch? Laat de Mojito’s maar komen bartender! Want wij gaan nog even door…

Geboorte

Net gezinsuitbreiding gehad en u geniet met volle teugen, maar pffff wat zijn die nachten opeens kort… Toch wilt u uw “nieuwe trots” aan iedereen laten zien en voorstellen, wij bieden de ideale oplossing: “De Babyborrel”… op een middag familie & vrienden ontvangen met een hapje en een drankje terwijl de andere kinderen spelen in de grote zandbak voor de deur. Voordeel voor u: geen rommel in huis en iedereen weer gezien. Voordeel voor ons: een leuk gezelschap! Uiteraard hebben wij ook nog een verrassing voor uw “Beach-boy of Beach-girl”…

Bedrijfsfeest/uitje

Uw bedrijf organiseert een feest voor alle medewerkers, nee…niet zomaar een feest maar een ècht goed verzorgd bedrijfsfeest waar iedereen met plezier aan terug zal denken. Denk dan bijvoorbeeld aan ontvangst met een tropische cocktail in de zon, lekker bijkomen, relaxen en borrelen. Als diner Live Cooking in combinatie met een goed verzorgde BBQ en een dessertbuffet, een Caribische band die de voeten van de vloer laat bewegen en de zon die in de zee zakt terwijl u geniet in Zeeland! Als klap op de vuurpijl behoord een afsluitende vuurwerk-show tot de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. In samenwerking met Perry’s Events events@beachclubperrys.nl  en watersportbrouwersdam kunnen wij deze dag nòg spannender maken. Zeer binnenkort meer informatie.